toukokuu, 2017

09touko19:3021:00Agilityn alkeet

Lisää

Tapahtuman tiedot

Alkeiskurssin kesto on 6 kertaa. Kurssin aikana opit oikeat suoritustavat esteille. Kurssilla opetetaan hyppyesteet, putki, pussi ja muutamia perusohjaustekniikoita. Kurssin tavoitteena on, että ohjaaja oppii ymmärtämään miten esteet koiralle opetetaan ja miten harjoittelua voi tukea kotona tehtävillä harjoitteilla. Kurssin jälkeen koirasi osaa suorittaa muutaman esteen sarjan. Kontaktien ja keppien osalta käydään läpi niiden opetustavat ja miten kunkin kannattaa alkaa niiden osalta etenemään.

Kurssi toteutetaan koulutuskerroilla tehtävillä harjoituksilla (sekä ohjattuja että parin avustamina). Lisäksi joka kerran jälkeen saat muutaman kotitehtävän, joita tekemällä vahvistat koiralle opetettavaa taitoa. Kotitehtävät saattavat vaihdella koirakohtaisesti.

Edellytykset kurssille osallistumiselle:

  • Koira on vähintään 10 kk vanha
  • Koira pystyy keskittymään harjoitteluun, vaikka hallissa on muitakin koiria
  • Koira on terve ja sen rokotukset ovat kunnossa

Kurssin valmentajana toimii Tiina Wikström. Kurssin alkaa 9.5. ja viimeinen kerta on 13.6. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 19.30 – 21.00. Kurssille otetaan 6 koirakkoa. Kurssin hinta 120 eur.

Sitovat ilmoittautumiset: [email protected]

Aika

(Tiistai) 19:30 - 21:00

Paikka

Strömfors Dog Sports

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X