toukokuu, 2017

09touko18:0019:30Kisaamisen tehovalmennus

Lisää

Tapahtuman tiedot

Treeneissä onnistuu, kisoissa ei?
Vaihtuiko suunnitelma lennossa?
Unohditko mitä piti tehdä?
Tuntuuko, ettet tiedä mikä ohjaus sopii koirallesi parhaiten?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tule valmentaja Tiina Wikströmin 6 viikon tehokurssille, jossa pääset paneutumaan syvällisemmin omiin haasteisiin kisatilanteissa. Valmennus on yksilöllinen, joten kurssin aikana paneudutaan juuri sinulle haasteellisimpiin asioihin. Ennen kurssin alkua täytät esitietolomakkeen, jonka avulla kartoitetaan kurssilaisten haasteita ja päästään suunnittelemaan harjoituksia jo etukäteen. Kurssin aikana saat työkaluja oman suorituksesi (koiran tai ohjaajan) analysointiin ja valmentajan avun kurssikerroilla sekä palautteen kirjallisesti. Oman kehittymisen kannalta asioiden kirjaaminen esimerkiksi treenipäiväkirjaan on oleellisessa osassa valmennusta.

Valmennus on suunnattu jo kisaaville koirakoille ja erityisesti kisaamiseen liittyvien taitojen kehittämiseen lajiharjoittelun ohessa.

Valmentajasta: Takanani on reilun kymmenen vuoden kokemus eri yhdistysten kouluttajana ja suoritan parhaillaan Suomen Agilityliiton agilityvalmentaja – valmennusta, josta valmistun kesällä 2017. Olen kilpaillut koirillani agilityssä kaikissa säkäkorkeuksissa 3-luokassa. Suurimman osan lajiosaamisesta olen saanut kouluttamalla eri tasoisia koirakoita ja perehtymällä erilaisiin haasteisiin.

Tavoitteenani valmentajana on kohdata jokainen koirakko yksilönä ja löytää jokaiselle juuri heille sopivat työkalut tavoitteensa saavuttamiseksi olivat he millä tasolla tahansa. Haluan luoda harjoituksiin positiivisen ilmapiirin, jotta treeneissä viihdytään ja oppiminen on mielekästä. Osaan tarvittaessa olla myös vaativa ja ohjata koirakoita hakemaan omia rajojaan.

Kurssin alkaa 9.5. ja viimeinen kerta on 13.6. Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18.00 – 19.30. Kurssille otetaan 6 koirakkoa.

Kurssin hinta 120 eur. Sitovat ilmoittautumiset: [email protected]m

Aika

(Tiistai) 18:00 - 19:30

Paikka

Strömfors Dog Sports

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X