tammikuu, 2019

This is a repeating event

06tammi12:0018:00Koirahierontaa

Lisää

Tapahtuman tiedot

Koulutettu koirahieroja Sanna Hult ottaa vastaan koiria Strömfors Dog Sportsin pienessä koulutustilassa. Hinta 35 eur / koirakko, maksu käteisellä. Sitovat ajanvaraukset: [email protected]

MILLOIN KANNATTAA KOKEILLA HIERONTAA?

Aktiivisten koirien (kilpa-, harrastus- ja / tai työkoirat) kohdalla kannatta hieroa ennaltaehkäisevässä mielessä tai jos ilmenee lihasperäisiä ongelmia sekä myös vanhempien vammojen hoidossa. Jos koiralla ilmenee palautumisongelmia rasituksen jälkeen, voi apu löytyä hieronnasta. Leikkausten jälkeen surkastuneita lihaksia voidaan hieronnalla aktivoida. Leikkauksen jälkeinen hoitosuunnitelma tulisi kuitenkin aina ensin tehdä eläinfysioterapeutin kanssa ja vasta sitten hierojan kanssa, kun kuntoutus on edennyt siihen vaiheeseen ja lupa hierontaan eläinfysioterapeutilta on saatu. Leikkausten tai kuntoutusta vaativien vaivojen hoidossa tulisi suunnitelma aina tehdä yhteistyössä eläinfysioterapeutin / hoitavan eläinlääkärin kanssa.

HIERONNAN YLEISIMMÄT VAIKUTUKSET

* Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat

* Lihaskireydet vähenevät (hieronta rentouttaa lihaksia ja vähentää sidekudosjännityksiä)

* Kiinnikkeet pehmenevät

* Nopeuttaa rasituksesta palautumista

* Koira liikkuu paremmin ja kuormittuu oikein

Aika

(Sunnuntai) 12:00 - 18:00

Paikka

Strömfors Dog Sports

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X