helmikuu, 2018

10helmi(helmi 10)12:0011(helmi 11)16:00Mari Leiviskän TOKO-viikonloppu

Lisää

Tapahtuman tiedot

Tervetuloa Mari Leiviskän TOKO-viikonloppuun! Koulutus järjestetään Strömforsin lämpimässä koiraurheilukeskuksessa. Koirakkoja viikonloppuun mahtuu 10. Treeniaikaa on molempina päivinä 30 min / koirakko, jonka lisäksi koulutukseen sisältyy keskustelu- ja kyselytunti molempina päivinä. Mahdollisuus ottaa oman valinnan mukaan TOKOon tai tottikseen liittyviä asioita. Koulutus on suunnattu kilpaileville tai kilpailemaan aikoville koirakoille. Kuunteluoppilaita mahtuu myös kymmenen.

Lauantaina 10.2.18 klo 12 – 18
Sunnuntaina 11.2.2018 klo 10 – 16

Koirakkkopaikka 2 pvää 95 eur
Kuunteluoppilaat 1 pvä 25 eur, 2 pvää 40 eur

Pidempää tuleville on tarjolla majoitusta Strömfors Bed & Bistrossa.

Sitovat ilmoittautumiset ja majoitustiedustelut: [email protected]

Kouluttajasta:

Koiraharrastustaustani alkaa jo lapsuudenkodista, kultaisten noutajien keskuudesta. Ensimmäinen oma koirani oli hovawartnarttu Ronja, jonka kanssa harrastettiin ja kilpailtiin agilityä sekä tokoa. Nykyisin kotona asuu kolme bordercollieta. Vanhin on pian 12 vuotta täyttävä (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA JK2) Rimma, joka viettää nykyään vauhdikkaita eläkepäiviä. Keskimmäinen on 7-vuotias (POHJ & FI & DK & NO & SE TVA FI KVA JK3 M-17) Puuma, jonka kanssa kilpailen aktiivisesti tokossa ja pk-jäljellä. Nuorin on 3-vuotias (JK1) Roima, joka pääsi tänä kesänä kilpailemaan ensimäistä kertaa tokon erikoisvoittajaluokassa sekä starttasi kisauransa myös pk-puolella. Roima on myös TOKO Valmennusrenkaan jäsen. Koulutusideologiani ei pohjaudu tiukasti mihinkään yksittäiseen teoriaan tai ideologiaan, vaan on enemmän sekoitelma tapoja, jotka olen kokenut mielekkäiksi ja hyödyllisiksi. Kaiken pohjana on kuitenkin hyvä suhde koiran ja ohjaajan välillä. Tavoitteena on motivoitunut, tehtävät oikeasti osaava ja hyvinvoiva koira sekä energiaa ja iloisuutta huokuva yhdessä tekeminen.

Aika

10 (Lauantai) 12:00 - 11 (Sunnuntai) 16:00

Paikka

Strömfors Dog Sports

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa

Järjestäjä

Hilkka Liponkoski[email protected]

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X