joulukuu, 2016

This is a repeating event

03joulu10:0014:00Ruukin Joulumarkkinat

Lisää

Tapahtuman tiedot

Outdoor Factory on mukana Strömforsin ruukin yhteisillä joulumarkkinoilla. Meiltä löydät unelmalahjat ulkoilmaihmisen pukinkonttiin. Rekissä komeilee Supernaturalin merinovillaisia t-paitoja, hyllystä löytyy muun muassa Strömfors x MiiR -retkimukeja ja -termospulloja sekä LuminAID-aurinkokennovalaisimia. Lisäksi FootBalancen yksilöllisten pohjallisten teko onnistuu Factorylla. Valinnanvaikeuden iskiessä myynnissä on myös lahjakortteja, jolloin saaja saa lunastaa itselleen mieluisan lahjan. Lahjakortit käyvät myytäviin tuotteisiin, välinevuokriin ja kursseihin.

Bed & Bistrossa voi poiketa Wanhan ajan lihapiirakalla, vohvelilla ja Bistron glögillä.

Lauantaina Factorylla on myös Girls Only -tapahtuma klo 10–12. Kehonhuoltotunnilla on luvassa hengittelyä, hiljentymistä, venymistä ja rauhaa Strömforsin aurinkoisella joogasalilla. SITOVAT ILMOITTAUTUMISET parituntiseen kehonhuoltoon 1.12. mennessä osoitteeseen [email protected] / 040 535 0004

Tervetuloa!

Aika

(Lauantai) 10:00 - 14:00

Paikka

Strömfors Outdoor Factory

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X