Canicross-alkeispäivä 13.6. klo 11 – 14

35,00

Tervetuloa tutustumaan canicrossiin eli koirajuoksuun Strömfors Dog Sportsiin lauantaina 13.6. klo 11 alkaen. Canicross on helppo tapa aloittaa koiravaljakkoharrastus, ja se sopii käytännössä kaikille koirille kokoon katsomatta!

Varastossa


Osasto

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan canicrossiin eli koirajuoksuun Strömfors Dog Sportsiin lauantaina 13.6. Canicross on helppo tapa aloittaa koiravaljakkoharrastus, ja se sopii käytännössä kaikille koirille kokoon katsomatta!

Päivä alkaa klo 11:00 luennolla, jossa käydään läpi mm. treenaamisen aloittamista, koiran motivointia, matkojen pidentämistä, kisaamista ja varusteita.

Luennon jälkeen on mahdollisuus sovittaa vetovarusteita sekä koiralle että ihmiselle ennen käytännön harjoituksia. Varusteet on myös mahdollista ostaa paikan päällä (korttimaksut). Osallistujilta kysytään mahdolliset tarpeet ennen koulutusta, niin osaamme varata riittävästi sopivan kokoisia varusteita tarjolle. Jos sinulla on jo varusteet (vetovyö, joustoliina ja koiralle valjaat), voit tarkistuttaa niiden sopivuuden ja toimivuuden asiantuntijoilla.

Luennon jälkeen tehdään käytännön alkeistreenit. Harjoitukset ovat kaikille sopivia eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta tai varsinaista juoksukuntoa.

Päivän pituus riippuu osallistujien määrästä, arvio 2-3h.

Alkeispäivän vetäjinä toimivat Tuija Pellikka ja Tero Laine, joilla on monen vuoden kokemus valjakkourheilusta (pääasiassa canicross ja koirapyöräily). Heihin ja saatavilla olevaan varustevalikoimaan voit tutustua osoitteessa www.traildog.fi

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X