Riitan ja Pekan toko-koulutus KUUNTELUOPPILASPAIKKA

20,00

Tervetuloa Pekka Korrin ja Riitta Jantunen-Korrin toko-koulutuspäivään lauantaina 7.12. klo 10 – 14!

Mukaan otetaan myös kuunteluoppilaita.

Varastossa


Osasto

Kuvaus

Tervetuloa Pekka Korrin ja Riitta Jantunen-Korrin toko-koulutuspäivään lauantaina 7.12. klo 10 – 14!

Mukaan otetaan myös kuunteluoppilaita.

Riitta ja Pekka (kennel Tending) ovat kilpailleet tokossa ja pk-puolella pian kolmenkymmenen vuoden ajan, ja he ovat omistaneet ja ohjanneet useita SM-tason KVA/TVA-koiria. Pekka kouluttaa koiria myös työkseen Opaskoirakoululla.

Pekkaa kiinnostaa erityisesti harrastuskoiran mielentilahaasteet ja kisaohjelman rakentaminen toimivaksi kokonaisuudeksi – hyvä suhde koiraan ja oikean tunnetilan merkitys koulutuksessa auttavat koiraa kehittymään tasapainoiseksi ja yhteistyöhaluiseksi kilpailukoiraksi. Oikeat työkalut ja treenimetodit tokoon/pk-tottikseen taas nopeuttavat liikeoppimista ja antavat pohjaa koiran kaikille harrastusvuosille; Riitta antaa mielellään apua näihin ja myös liiketekniikan parantamiseen.

Yhteistyössä

Nutrolin® — oikeat omegat pennusta senioriksi

Suomalainen huippuluokan Nutrolin®-ravintolisäsarja on pieni lisä mutta suuri apu koiralle. Oikein koostetut rasvahapot ja niitä tukevat ravintoaineet saavat aikaan näkyvän muutoksen koirassasi. Nutrolin®-sarjasta on helppoa valita juuri oikea tuote koiran iän ja erityistarpeiden mukaan. Tutkimukseen perustuvat ravintolisät Suomesta.

Oma, paikallinen ja palveleva lemmikkitarvikemyymälä – Loviisan Musti ja Mirri

Nelijalkaisten perheenjäsenten lempikauppa! Ruoat ja tarvikkeet koirille ja kissoille, rajattu valikoima tuotteita myös pienlemmikeille. Jos jotakin ei myymälästä löydy, tilaamme laajasta valikoimastamme tuotteen asiakastilauksena, halutessasi vaikka kotiovelle asti. Kanta-asiakkaaksemme liittymällä pääset etunenässä iskemään tassusi huippuetuihin. Neuvot ja hymy kuuluvat aina palveluumme.

Kennel-Rehun Tehtaanmyymälästä löydät suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettuja lisäaineettomia liha- ja luutuotteita lemmikkisi parhaaksi. Pääosa tuotteista tehdään itse ja osa tuotteista tulee suomalaisilta yhteistyökumppaneilta. Kennel-Rehun perusti Seppo Riihimäki vuonna 1976 Pyhtäälle Siltakylään, jossa yritys toimii edelleen. Yrityksen perusajatus ei ole historian matkalla muuttunut, suomalaisista raaka-aineista valmistettua pakastettua ruokaa suoraan lemmikeille, ilman välikäsiä.
Tehtaanmyymälästä saat myös kattavan valikoiman herkkuja, puruluita ja lisäravinteita.
Tervetuloa ostoksille Siltakylään tai jakeluautolle!

TOKO-Valmennusrenkaaseen valitaan erikoisvoittajaluokan -kilpailuoikeudet omaavia, yhteistyökykyisiä, tavoitteellisia ja tottelevaisuuskokeissa sekä Suomen että kansainväliselle huipulle tähtääviä koirakoita. Renkaaseen hakevan koiran tulee olla alle 6-vuotias. Koirakoiden tulee olla valmiita panostamaan sekä oman että muiden menestyksen hyväksi. Valmennusrenkaan jäsenen tulee olla sitoutunut tavoitteisiinsa ja renkaan toimintaan. Tavoitteiden saavuttamista seurataan vuosittain. Renkaan leirit järjestetään Strömforsissa.

X